Baby Blog: Sophie

Kraamzorg Bebèl Baby blog

Baby Blog: Sophie

Op 24 april werd onze collega Marjolein voor de 3e keer moeder van een dochter, Sophie. Sophie werd na 35 weken zwangerschap geboren en woog 2130 gram! Sophie heeft drie en een halve week in het ziekenhuis gelegen, een heel mooi lief pittig dametje. Het was een spannende tijd voor Marjolein, haar man Bennie en hun 2 andere kinderen Carmen en Milan. Ze hebben veel heen en weer gereisd naar het ziekenhuis en hebben daar veel tijd doorgebracht.

Eindelijk naar huis

Toen Sophie dan eindelijk naar huis mocht, kregen ze nog 16 uur couveuse nazorg, hoe fijn is dat! Marjolein heeft geen kraamtijd gehad zoals elke andere pas bevallen moeder, dus even extra in de watten leggen na alle spanningen en reisjes naar het ziekenhuis is dan geen overbodige luxe.

Bijzonder welkom

Met zowel Marjolein als met Sophie gaat het heel erg goed. Sophie groeit als kool en weegt inmiddels 2855 gram. Zo mooi om te zien hoe welkom dit kleine meisje is in dit prachtige gezin.

En wat vond ik het BIJZONDER om hier nog een paar dagen getuige van te mogen zijn.

Over de schrijver:

Kraamzorg Bebèl

Wij zijn zes enthousiaste en professionele kraamverzorgenden. Wij willen er graag, samen met uw verloskundigen, aan bijdragen dat uw (jullie) kraamtijd een onvergetelijke en waardevolle tijd wordt. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij volgen dan ook voortdurend scholingen en symposia.