Klachtenafhandeling


Wij, als zzp’ers van Bebèl, doen er alles aan om zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen te voldoen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat je toch niet helemaal tevreden bent. Dat zouden we dan graag van je horen, zodat wij onze zorgverlening kunnen verbeteren.

Maak het bespreekbaar

Je kunt je klacht of ontevredenheid het beste zo snel mogelijk bespreken met je kraamverzorgster. Durf je dit niet rechtstreeks, of mocht het gesprek niet leiden tot een gepaste oplossing, of misschien heb je een klacht die niet gericht is aan de kraamverzorgster maar aan onze organisatie, dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van kraamzorg Bebèl.

Dit kan via onze website onder het kopje contact of via de mail:
klachtencommissie@kraamzorgbebel.nl

Uiterste indieningstermijn

Een klacht over ontstane schade of over onze zorgverlening, dien je binnen 5 werkdagen na afronding van de kraamzorg in bij de klachtenfunctionaris van kraamzorg Bebèl.

Binnen 2 werkdagen zal de ontvangst van de klacht bevestigd worden via de mail en de Klachtenfunctionaris van kraamzorg Bebèl neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om deze met je te bespreken. De Klachtenfunctionaris biedt ondersteuning en/of bemiddeling bij het zoeken naar een oplossing.

In beroep

Mocht je niet tevreden zijn met de uitspraak van de Klachtenfunctionaris, dan kun je jouw zaak ‘in hoger beroep’ voorleggen aan de Geschillencommissie Verpleging Verzorging en Geboortezorg.
In dat geval ben je € 52,50 klachtengeld verschuldigd aan de commissie. De termijn voor het schriftelijk voorleggen aan de Geschillencommissie bedraagt 12 maanden na de datum waarop je de klacht indiende bij de kraamzorgorganisatie. Zie voor meer informatie op www.degeschillencommissie.nl.
Voor informatie over een formele juridische procedure kun je je wenden tot een Bureau voor Rechtshulp.

Aan het indienen en behandelen van een klacht zijn geen kosten verbonden. De kosten die een door jou ingeschakelde deskundige of raadsman/-vrouw in rekening brengt, dien je zelf te dragen.

Wij gaan er vanuit dit reglement niet nodig te hebben…

Warme groet,
De zzp’ers van Kraamzorg Bebèl

Overtuigd?

Meld je dan nu eenvoudig aan via ons online aanmeld formulier

AANMELDEN KRAAMZORG >