Wij zijn 6 enthousiaste professionals!

Wij zijn zes enthousiaste en professionele zzp-kraamverzorgenden. Wij willen er graag, samen met uw verloskundigen, aan bijdragen dat uw (jullie) kraamtijd een onvergetelijke en waardevolle tijd wordt. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij volgen dan ook voortdurend scholingen en symposia.

Ons werkgebied is regio Oost.

Lianne Hofstè

06-419 77 670
lianne@kraamzorgbebel.nl


Mijn naam is Lianne Hofsté en samen met mijn vriend en ons zoontje Nicolai wonen we in borne. Ik ben 15 jaar werkzaam in de kraamzorg en sinds 7 jaar in een leuk samenwerkingsverband. Deze manier van werken is in mijn optiek helemaal terug naar de basis waar kraamzorg voor staat. Het moet goed maar vooral leuk zijn en daarom doe ik het met veel plezier. Ons team bestaat uit zes dames en wij hebben een duidelijke visie en samen veel liefde voor dit vak. Kraamzorg voor- en na de komst van uw kindje, zorg voor uw hele gezin.

Chantal Gierveld

06-361 76 480
chantalgierveld@kraamzorgbebel.nl


Als trotse moeder van 4 kinderen, getrouwd met Mark werk ik met veel plezier als kraamverzorgende bij “Kraamzorg Bebèl”!
Mijn naam is Chantal Gierveld. Nadat ik zelf een hele fijne kraamtijd van onze oudste beleefde, maakte ik de keuze dat ik andere gezinnen ook een fijne kraamweek wilde bezorgen. Het is nu telkens weer een unieke beleving om deze bijzondere week bij anderen mee te mogen maken. Door mijn eigen ervaring heb ik duidelijk gekozen voor onze manier van werken. Contact met gezinnen voor, tijdens en na de bevalling geeft een flinke meerwaarde aan mijn werk. Natuurlijk staat daarin voorop dat gezinnen dit ook zo ervaren. Daar doe ik in elk gezin opnieuw mijn best voor!

Audrey van Kleef

06-134 90 291
audrey@kraamzorgbebel.nl


Ik ben Audrey van Kleef en ik woon met mijn man en 2 heerlijke pubers in het mooie Hardenberg. Sinds 2012 werk ik met veel enthousiasme als kraamverzorgster, voor mij het mooiste beroep van de wereld. Wat is het bijzonder om kraamgezinnen bij te mogen staan in de kraamtijd, maar ook tijdens de zwangerschap zijn we meestal op de achtergrond al in beeld. Mijn werkgebied is redelijk breed, ik vind het helemaal niet erg om een eindje te moeten rijden. Van de kraamtijd probeer ik altijd een klein feestje te maken, jullie wensen staan hierin centraal.


Chantal Dassen

06-424 13 179
chantaldassen@kraamzorgbebel.nl


Mijn naam is Chantal Dassen en ik ben sinds 2012 met veel plezier werkzaam als kraamverzorgster. De eerste jaren heb ik bij een grotere kraamorganisatie gewerkt en sinds maart 2016 werk ik als zelfstandige, samen met 5 collega’s. Wat mij daar aanspreekt is dat we een kleinschalige organisatie zijn waar veel aandacht is voor het gezin. Zowel voor als tijdens de kraamweek. Daarnaast werken we in een super leuk team en zijn we goed op elkaar ingespeeld!

Marleen Nijland-Scheper

06-12548531
marleen@kraamzorgbebel.nl


Hallo daar! Mijn naam is Marleen. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb 13 jaar in de kraamzorg gewerkt. Nu de kids wat ouder zijn ben ik weer begonnen. Nu onder de vlag van Kraamzorg Bebèl!

Marjolein Kerkdijk

06-283 17 852
marjolein@kraamzorgbebel.nl


Ik ben Marjolein Kerkdijk ,een energieke en creatieve moeder van 3 kinderen(Carmen van 12,Milan van 9 en Sophie van 1 maand)getrouwd met Bennie en woonachtig in Marienberg. Samen genieten we volop van ons prachtige gezin. Daarnaast werk ik sinds 2010 als kraamverzorgster, het allermooiste beroep wat er bestaat! Ik heb ervoor gekozen om mijn beroep uit te oefenen als zelfstandig kraamverzorgende omdat mij dit de mogelijkheid biedt mijn zorg volledig aan te passen aan de wensen van het kraamgezin. Al in de zwangerschap kunnen die wensen kenbaar gemaakt worden zodat de kraamtijd een onvergetelijke en fijne tijd word.

Overtuigd?

Meld je dan nu eenvoudig aan via ons online aanmeld formulier

AANMELDEN KRAAMZORG >