Maak kennis met jouw kraamverzorgende

Wij zijn zes enthousiaste en professionele zzp-kraamverzorgenden. Wij willen er graag, samen met uw verloskundigen, aan bijdragen dat jullie kraamtijd een onvergetelijke en waardevolle tijd wordt. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid en volgen dan ook voortdurend scholingen en symposia.

Ons werkgebied is regio Oost.

Chantal Gierveld

06-361 76 480


Als trotse moeder van 4 kinderen, getrouwd met Mark werk ik met veel plezier als kraamverzorgende bij “Kraamzorg Bebèl”! Mijn naam is Chantal. Nadat ik zelf een hele fijne kraamtijd van onze oudste beleefde, maakte ik de keuze dat ik dit andere gezinnen ook wilde bezorgen. Een carrièreswitch was vrij snel gemaakt! Het is nu telkens weer een unieke beleving om deze bijzondere week bij anderen mee te mogen maken. Door mijn eigen ervaring heb ik duidelijk gekozen voor onze manier van werken. Contact met gezinnen voor, tijdens en na de bevalling geeft een flinke meerwaarde aan mijn werk. Natuurlijk staat daarin voorop dat gezinnen dit ook zo ervaren. Daar doe ik in elk gezin opnieuw mijn best voor, om zo prille ouders met een goed gevoel na een week weer achter te laten. Ik kijk er naar uit voor jullie te komen zorgen!

Audrey van Kleef

06-134 90 291


Ik ben Audrey, trotse moeder van Charlotte en Tim en getrouwd met Hennie. Wij wonen in het mooie Hardenberg. Wat heb ik in 2012 een goede keus gemaakt om dit beroep te gaan uitoefenen! Ik voel me een bevoorrecht mens omdat ik jullie mag ondersteunen tijdens de bevalling en aansluitend voor jullie gezin mag zorgen. Omdat ieder gezin uniek is, vind ik het erg belangrijk om de zorg af te stemmen op jullie behoeften die we bespreken tijdens een persoonlijke intake bij jullie thuis. Ik leg jullie graag in de watten, maar het belangrijkste van de kraamweek vind ik, dat jullie als ouders alle vertrouwen hebben in het grootbrengen van jullie prachtige kindje(s). Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Ria Heering

06-27307104


Vanaf september ’18 draai ik mee als ZZP’er in het toffe team van kraamzorg Bebel! Mijn naam is Ria en samen met mijn man Harold en onze 3 kids woon ik in het bruisende Enter. Het allerleukste van mijn werk vind ik, naast uiteraard goede zorg voor moeder en kind, om er een ontspannen, bijzonder fijne week van te maken voor het hele gezin. Ondanks dat er een “vreemde” in huis is moet iedereen gewoon lekker zichzelf kunnen zijn en ik probeer dat sfeertje met een stukje humor en gezelligheid te creëren!! Wat een prachtige job!

Image

Karola Grimme

06-51461317


Ik ben Karola, de zorgzame moeder van Cornel, Noortje♥ en Cato. Ik ben getrouwd met Arjan en woon in Hardenberg. Na 12 jaar intens, met veel liefde gezorgd te hebben voor onze lieve dochter Noortje♥, is ze in 2020 helaas plotseling overleden. Nu ben ik, na jaren, weer terug in de maatschappij. Erg dubbel, maar heel bijzonder. Ik kan nu mijn zorgzame karakter aan jullie laten zien in deze intieme kraamweek. Ik zal er dus alles aan doen om er samen een fijne week van te maken!

Marleen Scheper

06-12548531


Ik ben Marleen, trotse moeder van 3 pubers. Woonachtig in het mooie Borne. Ik werk al jaren met veel plezier in de kraamzorg. Voor mij het mooiste beroep. De laatste jaren werk ik onder de vlag van Bebel. Ik vind het mooi een bijdrage te kunnen leveren tijdens de meest bijzondere periode in jullie leven. Met al mijn kennis, ervaring en natuurlijk gezelligheid, probeer ik te zorgen voor een ontspannen, onvergetelijke kraamweek waar jullie fijn op terug kunnen kijken.

Marjolein Kerkdijk

06-283 17 852


Ik ben Marjolein en ben een energieke en creatieve moeder van 3 kinderen (Carmen, Milan en Sophie), getrouwd met Bennie en woonachtig in Westerhaar. Samen genieten we volop van ons prachtige gezin. Daarnaast werk ik sinds 2010 als kraamverzorgster, het allermooiste beroep wat er bestaat! Ik heb ervoor gekozen om mijn beroep uit te oefenen als zelfstandig kraamverzorgende omdat mij dit de mogelijkheid biedt mijn zorg volledig aan te passen aan de wensen van het kraamgezin. Al in de zwangerschap kunnen die wensen kenbaar gemaakt worden zodat de kraamtijd een onvergetelijke en fijne tijd word.

Overtuigd?

Meld je dan nu eenvoudig aan via ons online aanmeld formulier

AANMELDEN KRAAMZORG >