Maak kennis met jouw kraamverzorgster

Wij zijn zeven enthousiaste kraamverzorgenden (die werken op zzp- basis). Graag willen wij, samen met jullie verloskundigen, zorgen voor een onvergetelijke en waardevolle kraamtijd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze zorg laagdrempelig, professioneel, deskundig en persoonlijk is. 

Hieronder stellen wij ons graag even voor:

Lianne Hofsté

06 419 776 70


Mijn naam is Lianne en samen met mijn vriend en ons zoontje Nicolai wonen we in borne. Ik ben 15 jaar werkzaam in de kraamzorg en sinds 7 jaar in een leuk samenwerkingsverband. Deze manier van werken is in mijn optiek helemaal terug naar de basis waar kraamzorg voor staat. Het moet goed maar vooral leuk zijn en daarom doe ik het met veel plezier. Ons team bestaat uit zes dames en wij hebben een duidelijke visie en samen veel liefde voor dit vak. Kraamzorg voor- en na de komst van uw kindje, zorg voor uw hele gezin.

Chantal Gierveld

06 361 764 80


Als trotse moeder van 4 kinderen, getrouwd met Mark werk ik met veel plezier als kraamverzorgende bij “Kraamzorg Bebèl”!
Mijn naam is Chantal. Nadat ik zelf een hele fijne kraamtijd van onze oudste beleefde, maakte ik de keuze dat ik andere gezinnen ook een fijne kraamweek wilde bezorgen. Het is nu telkens weer een unieke beleving om deze bijzondere week bij anderen mee te mogen maken. Door mijn eigen ervaring heb ik duidelijk gekozen voor onze manier van werken. Contact met gezinnen voor, tijdens en na de bevalling geeft een flinke meerwaarde aan mijn werk. Natuurlijk staat daarin voorop dat gezinnen dit ook zo ervaren. Daar doe ik in elk gezin opnieuw mijn best voor!

Audrey van Kleef

06 134 902 91


Ik ben Audrey en ik woon met mijn man en 2 heerlijke pubers in het mooie Hardenberg. Sinds 2012 werk ik met veel enthousiasme als kraamverzorgster, voor mij het mooiste beroep van de wereld. Wat is het bijzonder om kraamgezinnen bij te mogen staan in de kraamtijd, maar ook tijdens de zwangerschap zijn we meestal op de achtergrond al in beeld. Mijn werkgebied is redelijk breed, ik vind het helemaal niet erg om een eindje te moeten rijden. Van de kraamtijd probeer ik altijd een klein feestje te maken, jullie wensen staan hierin centraal.


Chantal Zijlstra- Dassen

06 424 131 79


Hi allemaal, Ik ben (de andere) Chantal en trotse mama van Kjeld! Samen met mijn man Paul woon ik in Hengelo.

Sinds 2012 werk ik met erg veel plezier als kraamverzorgster. Ik vind het mooi om een bijdrage te leveren tijdens de meest bijzondere periode in jullie leven. Het contact voor-, tijdens en na de bevalling en kraamweek maakt het werk nog leuker en persoonlijker. Ik zorg dat, naast de zorg voor moeder en kind, ook vader en eventuele broertjes en zusjes in de watten gelegd worden. Met mijn ervaring en gezelligheid probeer ik te zorgen voor een ontspannen kraamweek waar jullie fijn op terug kunnen kijken. Ik kijk uit om kennis met jullie te maken!

Marleen Nijland-Scheper

06 125 485 31


Hallo daar! Mijn naam is Marleen. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb 13 jaar in de kraamzorg gewerkt. Nu de kids wat ouder zijn ben ik weer begonnen. Nu onder de vlag van Kraamzorg Bebèl!

Marjolein Kerkdijk

06 283 178 52


Ik ben Marjolein en ben een energieke en creatieve moeder van 3 kinderen (Carmen, Milan en Sophie), getrouwd met Bennie en woonachtig in Marienberg. Samen genieten we volop van ons prachtige gezin. Daarnaast werk ik sinds 2010 als kraamverzorgster, het allermooiste beroep wat er bestaat! Ik heb ervoor gekozen om mijn beroep uit te oefenen als zelfstandig kraamverzorgende omdat mij dit de mogelijkheid biedt mijn zorg volledig aan te passen aan de wensen van het kraamgezin. Al in de zwangerschap kunnen die wensen kenbaar gemaakt worden zodat de kraamtijd een onvergetelijke en fijne tijd word.

Ria Heering

06 273 071 04


Hoi, vanaf september ’18 draai ik inmiddels mee bij Bebèl als zzp’er in de kraamzorg, nu wordt het écht tijd voor een plekje op de Bebèl-site!! Mijn naam is Ria en samen met mijn man Harold en onze 3 kids woon ik in het bruisende Enter. Het allerleukste van mijn werk vind ik, naast uiteraard goede zorg voor moeder en kind, om er een ontspannen, bijzonder fijne week van te maken voor het hele gezin. Ondanks dat er een “vreemde” in huis is moet iedereen gewoon lekker zichzelf kunnen zijn en ik probeer dat sfeertje met een stukje humor en gezelligheid te creëren!! Wat een prachtige job!

Wij maken graag kennis met jullie

Meld je eenvoudig aan via ons online aanmeldformulier

AANMELDEN KRAAMZORG >