Onze allereerste officiële Bebèl baby Naud

Kraamzorg Bebèl Baby blog

Onze allereerste officiële Bebèl baby Naud

31 mei was een feestelijke avond! We zaten met zijn allen bij onze collega Marjolein om haar baby Sophie te bewonderen, én…… om met z’n allen op Bebèl te proosten. De volgende dag was het 1 juni en dan ging Bebèl officieel van start.

Toeval?

Na een erg gezellige avond met het hele team kreeg ik bij thuiskomst een app “Hallo Lianne, mijn vliezen zijn gebroken dus onze baby laat niet lang meer op zich wachten”. Whoehoe, wat geweldig, de eerste echte Bebèl baby is in aantocht, en nog wel precies op 1 juni.

Gewoon zoals de kraamtijd hoort te zijn!

Omdat het gezin in het ziekenhuis gaat bevallen (medische indicatie) ging ik niet mee, maar gelukkig hielden ze mij via de app goed op de hoogte. Op 1 juni om 09.52 uur is Naud gezond en wel geboren. Om medische redenen moest ze helaas nog 2 daagjes in het ziekenhuis blijven. Vrijdag 3 juni kwamen Naud, Mama en Papa thuis en heb ik 8 gezellige dagen voor ze mogen zorgen. Het was zoals altijd erg bijzonder, leuk en gezellig…. gewoon zoals de kraamtijd hoort te zijn!

Lieve Naud, Mama en Papa…. het was een eer om voor jullie te mogen zorgen, ons eerste officiële Bebèl gezin. Ik wil jullie super veel geluk toewensen voor de toekomst… en voor nu heerlijk genieten met jullie 3tjes!

Lieve Bebèl groetjes van Lianne.

Over de schrijver:

Kraamzorg Bebèl

Wij zijn zes enthousiaste en professionele kraamverzorgenden. Wij willen er graag, samen met uw verloskundigen, aan bijdragen dat uw (jullie) kraamtijd een onvergetelijke en waardevolle tijd wordt. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij volgen dan ook voortdurend scholingen en symposia.